×

Festivalul Strășeni ”Mon Amour”

Eveniment organizat de Ecopresa, Primăriile a cinci localități – Strășeni, Lozova, Vorniceni, Sireți, Zubrești.
Durată: 8 ore
Strășeni, mon amour!
Pe 8 august vă invităm într-un loc frumos ca în povești, să vă odihniți, să vă distrați, să mergeți la un eco-iarmaroc, să mâncați gustos și, cel mai important, – să puneți țara la cale.
🐦🌿 Rezervația ”Codrii” – lac, pădure, poienițe, foișoare, izvoare, aer curat
🎠🔬🧘 Muzică frumoasă, odihnă în hamace, ateliere, expoziții, jocuri, contemplare, muzeu, discuții etc

🎷🥳 Formația ZDOB și ZDUB!!!

☝️ GRATUIT
☝️ PRIETENOS COPIILOR
☝️ CU O MARE IUBIRE FAȚĂ DE NATURĂ
Intrăm în detalii🧐:
”Strășeni, mon amour” este un eveniment dedicat oamenilor din raionul Strășeni, din capitală, din toată republica, adepți ai unui mod de viață civilizat –
☝️ care după o ieșire la natură, strâng gunoilul după ei, ba poate mai adună și ceva după alții,
☝️ pentru care este o necesitate să aibă în locuință o baie, toaletă conectate la apă și canalizare,
☝️ pentru care să plătești servicii de colectare a deșeurilor este pur și simplu firesc,
☝️ care se simt parte a societății, se informează, cer autorităților o bună guvernare, dar și se implică acolo unde cred că este nevoie să pună un umăr
”Strășeni, mon amour”, își propune să devină o zi de întâlnire a oamenilor cu atitudine – localnici, autorități, servicii publice, activiști etc.
🥤👊 Este un spațiu neformal pentru discuții, informare, întrebări și răspunsuri, pentru odihnă, distracție și contemplare.
🎬🎬 Pregătim un program interesant, vom plasa detalii în postările ce urmează. Va fi frumos și civilizat<3
Duminică, 8 august. Salvați data în calendar ☝️🥳
Cine sunt organizatorii și partenerii ❤ ?
– Festivalul este organizat de Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic în cadrul proiectului „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova”, finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de către Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).
– Rezervația naturală ”Codrii” ne-a oferit spațiul minunat pentru eveniment.
– Datorită suportului Suediei la eveniment va cânta formația Zdob și Zdub.
– Primăriile Strășeni, Lozova, Vorniceni, Sireți, Zubrești.
Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul „Implicare civică, pentru servicii publice de calitate” în raionul Strășeni.
Proiectul „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” este finanțat de către Uniunea Europeană și este implementat de către Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru Regiunea de Dezvoltare Centru este Asociația pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă AGER, în colaborare cu Asociația Obștească Agenția pentru Dezvoltare Regională „Habitat” (AO ADR „Habitat”).
European Union in the Republic of Moldova
GIZ Moldova pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă – AGER
AO ADR „Habitat”
Asociația Jurnaliștilor de Mediu
Deposits are processed promptly, ensuring players can swiftly build relationships Mostbet’s diverse gaming offerings. mostbet Familiarize yourself with the platform to make the the majority of your betting experience. hatto This betting option is only going to be successful if all the players’ predictions are correct. play Make sure your credentials are correct before hitting “Login” to proceed. tarzda