×

Centru Unificat de Prestare a Serviciilor(CUPS)

 

Proiect Pilot

 

 

Centru unificat de prestări servicii (CUPS), are misiunea de a facilita accesul cetățenilor din mediul rural și al conaționalilor noștri din străinătate, la serviciile publice electronice oferite prin intermediul platformelor digitale.

Primăria comunei Lozova este una dintre cele 17 localităţi din ţară care se include în acest proiect. Este finanţat de Banca Naţională.  CUPS reprezintă un canal alternativ de prestare a serviciilor publice prin care segmentul front-office al serviciului este preluat de o instituție terță (APL I- administrație publică de nivelul I și OC- oficiile consulare). În cadrul CUPS, prestatorii de servicii asigură în continuare segmentul de back-office.

Respectiv acest Centru Unificat de Prestare a Serviciilor v-a funcționa ca un ghișeu unic pentru cel mai apropiat cetățean la nivel de primărie și la nivel de oficiu consular în cazul persoanelor care se află peste hotarele țării, în cadrul căruia cetățeanul v-a putea să identifice serviciul de care are nevoie , v-a putea să afle lista actelor necesare pentru a beneficia de acest serviciu , eventual să completeze și să transmită prima cerere de solicitare a serviciilor și în dependență  de tipul  și funcțiile acestuia  v-a putea să primească răspuns sau refuz al serviciului solicitat.


Accesează CUPS

Deposits are processed promptly, ensuring players can swiftly build relationships Mostbet’s diverse gaming offerings. mostbet Familiarize yourself with the platform to make the the majority of your betting experience. hatto This betting option is only going to be successful if all the players’ predictions are correct. play Make sure your credentials are correct before hitting “Login” to proceed. tarzda